Schiphol taxi

Schiphol taxi

Als u op vakantie gaat of voor uw werk moet vliegen, dan is het soms wenselijk en/of noodzakelijk met de taxi naar Schiphol te gaan. Als u dan niet wilt omrijden voor andere passagiers of bij terugkomst ook niet wilt wachten, dan kunt u kiezen voor onze individuele Schiphol taxiservice. Wij halen u op tijd op van huis en/of vanaf de luchthaven en rijden u rechtstreeks naar de bestemming en dit tegen een zeer scherp tarief!

Wij verzoeken u om wel aan de centralist door te geven of u met meerdere personen reist en/of er daardoor sprake is van bijvoorbeeld extra veel bagage, zodat wij hiermee bij de inzet van het voertuig rekening kunnen houden. Met name meerdere grote harde koffers (type Samsonite) kunnen veel bagageruimte in beslag nemen.

Hoe te handelen bij aankomst op schiphol

Als u bij ons een rit heeft besteld om opgehaald te worden op Schiphol is de werkwijze als volgt:

Wij houden aan de hand van uw vluchtgegevens uw werkelijke landingstijd in de gaten. Zo gauw als uw vlucht geland is, zal een chauffeur reeds onderweg zijn naar Schiphol om u te komen ophalen. Het is daarom ook handig om van tevoren te weten of u wel of geen ruimbagage heeft, om te kunnen inschatten hoeveel tijd u na landing ongeveer nodig heeft om naar buiten te komen.

Als u vervolgens geland bent en uw eventuele ruimbagage heeft opgehaald, belt u onze centrale op een van de volgende nummers: 072-4444444, 072-5202524 of 06-13191931. Zij zullen dan met u afstemmen waar u de chauffeur kunt ontmoeten. Dit zal in veel gevallen bij de VERTREKHAL kunnen zijn, maar in bepaalde gevallen kunt u ook bij het Schiphol Meeting Point in de Aankomst Hal worden opgehaald door de chauffeur, maar dit kunt u dus in overleg met de centralist afspreken.

Wij wensen u een goede vlucht en wij zullen u graag van harte welkom heten op Schiphol!

Schiphol tarieven

Vanaf diverse vertrekplaatsen hebben wij vastgestelde schipholtarieven voor zowel enkele reis als heen- en-weer (retour). Om gebruik te kunnen maken van deze speciale tarieven dient u in principe wel minimaal 12 uur van tevoren de rit te reserveren.

De voordelen van Taxi Wester Alcmaria