Rolstoel taxi

Rolstoel taxi

Als één van de weinige taxibedrijven in de omgeving van Alkmaar beschikt Taxi Wester Alcmaria tevens over een rolstoelbus voor uw rolstoelvervoer. 

Wij kunnen u naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, dan wel naar iedere andere bestemming brengen die u wil bereiken met een niet-opklapbare rolstoel. U kunt onze rolstoelbus bestellen voor ritten tegen contante betaling, maar wij kunnen ook op rekening rijden indien u toestemming heeft van uw zorgverzekeraar.

Wel vragen wij u om bijzondere ritten/bestemmingen, en/of in geval van bijzondere dagen of tijden, op tijd te bestellen om teleurstelling met betrekking tot de beschikbaarheid van een rolstoelbus te voorkomen.

U wordt keurig opgehaald met onze rolstoeltaxi bus en veilig naar uw bestemming gebracht. Al onze chauffeurs worden geselecteerd op stratenkennis, rijvaardigheid maar vooral op servicegerichtheid. Taxi Wester Alcmaria biedt u tevens de mogelijkheid online uw ritten te boeken die tevens op rekening gereden kunnen worden.

Rijden op rekening is mogelijk.

Ook in geval van bijzondere afmetingen van de rolstoel, verzoeken wij u dit tijdens het bestellen aan te geven! Onze tarieven voor het rolstoelvervoer zijn zeer gunstig ten opzichte van de tarieven van veel van onze concurrenten op dit gebied! Dus twijfel niet langer en bestel ook uw rolstoeltaxi bij Taxi Wester Alcmaria! 

De chauffeurs zijn extra opgeleid in het omgaan met rolstoelgebonden personen en het vervoer hiervan. De rijstijl van deze chauffeurs is dermate aangepast aan het specifieke vervoer dat er altijd getracht wordt dat u oneffenheden of drempels in de weg niet of nauwelijks waarneemt in uw rolstoel.

Als u rolstoelgebonden bent is Taxi Wester Alcmaria de juiste keuze om veilig en comfortabel zittend in uw rolstoel vervoerd te worden.

Taxi Alkmaar Rolstoel en Groepsvervoer
De voordelen van Taxi Wester Alcmaria